torsdag, september 24, 2009

Presentasjonsteknikk


Jeg lagde en kjapp gjennomgang om presentasjonsteknikk for elevene mine, og la etterpå på lyd og eksporterte det som en liten e-forelesning. Det bygger på tidligere blogginnlegg om det samme. Det jeg sier vil også kunne være nyttig for lærere.
Jeg har lagt den ut på Dropbox .
Kjekt hvis andre kan ha glede av den.

6 kommentarer:

Bjørn Helge sa...

Flotte saker, holder på med dette temaet selv og syslet med tanken på å lage noe sånt snart. Mulig jeg ukke trenger likevel :-) Flott at du deler!

Vibeke Gilje Sanne sa...

Kjempeflott at du deler! Sitter og pusler med det samme selv akkurat nå, og er veldig spent på hva som skjuler seg bak lenka di (den har hengt seg helt opp for meg). Hmm...

En kollega og jeg har tatt utgangspunkt i vuderingsskjemaet ditt, forenklet litt og bruker det som utgangspunkt for våre påbyggingsklasser.

Jeg snører min sekk. sa...

Jeg melder meg på rekken av takksigelser. Underviser i mediefag. Skal brukes! I morgen tidlig!

Ingunn sa...

Jeg kommer også til å bruke denne. Flott å ha nå som elevene snart skal i gang med å lage presentasjoner av sine fordypningsoppgaver. Takk for at du deler!

Bente Brathetland (redaktør) sa...

Eg likte også denne svært godt. Underviser lærarstudentar i samfunnsfag ved HiB og har i haust fokus på digital kompetanse i samfunnsfag. Anbefaler studentane denne! Kikk gjerne innom bloggen vår iktsamfunnsfag.blogspot.com

Leif Harboe sa...

Jeg får bare si foreløpig takk for hyggelige kommentarer. Jeg forsøker jo i høst å bli flinkere til å lage hybrid undervisning der jeg kombinerer e-leksjoner og vanlig klasseromsundervisning. Det er nesten synd jeg får et avbrudd de neste 6 ukene pga utenlandsopphold. Jeg håper forøvrig på å få oversikt over andre som produserer noe tilsvarende, og jeg har også forventinger til NDLA om at de fortsetter å produsere mindre e-sekvenser som jeg kan putte inn i mitt opplegg.