søndag, januar 03, 2010

Selvsagt veldig forsinka


Jeg sitter og venter på at det nye året skal komme skikkelig igang, men først imorgen åpner jeg Its learning for å se hva slags gladmeldinger som venter der, og først neste helg skal jeg gå gjennom bloggene til elevene i påbygg (skal karaktersettes - sidemål), Tom Waits holder meg med selskap mens jeg følger twitter-strømmen og mens jeg kikker på gamle bloggposter. Litt tilfeldig kom jeg over et referat fra Delogbruk-konferansen på Sandvika vgs i høst. Det var både det som stod der og måten det var gjort på (bruk av Etherpad) som jeg synes var ganske fiffig.
Som Jon skriver i kommentaren nedenfor, så har altså Etherpad blitt kjøpt opp av Google for at det skal bli en del av Google Wave. Jeg er redd for at de da ribber verktøyet for dens fremste kvalitet, et hyperenkelt verktøy uten innlogging.

3 kommentarer:

Jon Hoem sa...

Bare så synd at Etherpad forsvinner, skjønt med gode muligheter for å gjenoppstå. Skrev litt om det her

Morten Oddvik sa...

Jeg har brukt Etherpad en god del i gruppearbeidsammenheng, og hele gruppen erfarte at dette var et særdeles enkelt lavterskels verktøy.

Google Wave har dessverre ikke den samme kvaliteten etter min mening. Men det kan kanskje forandre seg?

Unknown sa...

Hvis du liker Tom Waits, så hør på Ole&Ole på Galleri Texas i Ås (før det ble lagt ned) - helt til slutt i bloggen da...

http://knutmichelsen.no/2009/12/galleri-texas-i-as-2003-2009/