onsdag, april 11, 2007

Ståle Madland Schelderup om podcast


Hør Ståles podcast om podcast og om det å lage gode radioprogram. Ståle er medielærer på Time vgs. og har ellers bakgrunn i NRK Rogaland. Podcasten er lagt ut på it-avisens podcast-tjeneste.

Digresjon: jeg pleide å bruke kalenderen i Outlook, men har det siste året brukt Googles kalender.
Vi bruker den i NDLA-prosjektet som felles gruppekalender, men jeg har forgjeves forsøkt å begeistre kona for felles virtuell planlegging. Uansett: det er visst mer å hente fra denne kjekke online-applikasjonen. "Rock Your Google Calendar in 18 Ways"

1 kommentar:

jeanette tranberg sa...

Har brukt GCal det siste året, og har vært ganske fornøyd med funksjonen. Blant annet har jeg savnet en To Do liste, som jeg ser av kommentarer i artikkelen du henviser til at man kan få integrert, men at man da må logge seg inn der og at det kan bli litt masete. I forbindelse med at jeg ikke var helt fornøyd, fant jeg en kalender: Famundo, som jeg synes er ganske bra. Her kan hvert familiemedlem velge sin egen utseende, og man kan legge inn kontakter med bilde og informasjon om det meste av betydning, man kan laste opp dokumenter slik at man får et familiebibliotek, og man har en egen side, og en familieside. Her kan man legge inn en blogg (logg), handlelister og beskjeder på en oppslagstavle. Alt dette kan administreres med forskjelige tilganger og begrensninger etter eget ønske.
Kanskje noe for en kone og mor :O)