tirsdag, april 03, 2007

Ikke helt fri


Vi har samling i NDLA-prosjektet rett over påske, og jeg håper jeg da har to tekster klare. Førsteutkastet til den ene skrev jeg på lørdag og søndag. Førsteutkastet til den andre ligger her. Tekstene skal legges over i en mediawiki, men det venter jeg litt med. Fordelen med denne type prosjekter er at en ofte kan få litt synergi. Nå har jeg opplegg for VG1-klassene mine til rett over påske. Akkurat nå skriver jeg på et prøvekapittel for et forlag. Forlagsredaktøren liker konseptet mitt, men han må ha disposisjon og prøvekapittel å legge fram for en redaksjonsgruppe. Jeg håper på avklaring om dette bokprosjektet i løpet av april. Håpet er at jeg skal ha kapitlet klart i løpet av dagen, og likevel rekke en 9-hulls runde på golfbanen. Imorgen eller torsdag håper jeg å treffe en norskkollega fra Forus og/eller kjøre ungene opp på fjellet, skriving fredag og lørdag. 1. påskedag pleier vi å gå i kirken, og så er jeg ansvarlig for en golfturnering på mandag. Så var den påsken ferdig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei !

Denne kommentaren hører egentlig ikke hjemme her, men satser på at du leser den (og svarer) siden dette er det nyeste innlegget.

Jeg har nettopp blitt utsatt for det samme som du ble i fjor (i følge denne bloggen), nemlig vunnet i schsen-lotteriet (1 mill euro).

Har ikke villet gi noen opplysninger til dem, i det jeg regner med at dette er svindel.

Hvordan gikk det med deg ?? Regner ikke med at du fikk utbetalt noe...?:)

Mvh
Hans