torsdag, april 09, 2009

God påske fra Cádiz + påskenøtt så klart


Denne påsken + påfølgende uke er jeg i Cádiz i forbindelse med et spanskkurs. Jeg anbefaler at man sjekker sidene til SIU hvis man kan tenke seg et språkopphold i utlandet. Her er det akkurat passe varmt, og støtten som kan oppnås gjennom Comenius-programmet er såpass romslig at man kan leve ganske bra.
  1. Så til påskenøtten, de som bærer hetter, er det a.lærere som er tilhengere av obligatorisk sidemål, men som ikke har kommet ut av skapet
  2. b. blårussnynorskhatere som pønsker på nye geriljautfall mot sidemålet
  3. eller er det c. såkalte penitentes (angrende syndere) som er en viktig del av påskefeiringen her i Cádiz.
  4. Eller?
God påske fra Leif

4 kommentarer:

Torill sa...

Vi er jo nesten naboer da. Jeg er i Jerez i ca 6 uker.

kirsle sa...

Kan vel ikkje vere alternativ a. - det er vel ikkje så mange? ;-)
Må ein vere spansklærar for å få eit sånt stipend, eller kan ein ha spansk som hobby? Les innlegga dine med stor glede, også dei som handlar om nynorsk sidemål!

Inger Hilde sa...

Endelig en påskenøtt med alternativer - sliter med påskereisen i Aftenbladet. Ha et fint opphold og lykke til med spansken.

Arne Reidar Hæåk sa...

Alle alternativ er feil. Dette biletet er truleg frå Riksmålsforbundets samling tidlegare i vinter der temaet var korleis ein kan nedkjempa den obligatoriske nynorskundervisninga. Er det du, Leif, som står med ryggen til? Framleis god påske, og ha eit finn utanlandsopphald.